دوچرخهسوار حامی محیط زیست به بوشهر رسید

بوشهر 24: ایرج روغنچی دوچرخهسواری که به عنوان سفیر محیط زیست رکابزنی خود را از اروند آغاز کرده وارد شهر بوشهر شد و مورد استقبال مسئولان محیط زیست بوشهر قرار گرفت.
بوشهر 24: ایرج روغنچی دوچرخهسواری که به عنوان سفیر محیط زیست رکابزنی خود را از اروند آغاز کرده وارد شهر بوشهر شد و مورد استقبال مسئولان محیط زیست بوشهر قرار گرفت.
به گزارش " بوشهر 24 "، ایرج روغنچی 49 ساله دانش آموخته کارشناسی در رشته روانشناسی است،وی با اشاره به اینکه هدف از آخرین حرکت حمایتی محیط زیستیاش آگاه سازی مردم از انقراض گونههای دریایی است، گفت: رکابزنی من از موزه محیط زیست واقع در تالاب شادگان و از 29 بهمن سال 1393 با حضور مسئولان و مردم آبادان آغاز شد، حدود 2000 کیلومتر را تا بوشهر رکاب زدم و پس از بوشهر به مسیر خود ادامه میدهم تا تنگه هرمز.
این دوچرخهسوار اظهار داشت: رکابزنی من از اروند تا تنگه هرمز با شعار«خلیج فارس گنجینه جاودانی» تلنگری است به مسئولان نفت و گاز که با دلسوزی بیشتری از سرریز کردن پسابهای صنعتی به دریا جلوگیری کنند.
وی در ادامه افزود: حضرت امام علی (ع) میفرمایند: انسانهای کوچک آرزو میکنند و انسانهای بزرگ اراده پس برای نجات محیط زیست و خلیج فارس باید با اراده محکم حرکت کرد تا به نتیجه رسید.
مدیرکل حفاظت محیط زیست بوشهر صبح امروز در مراسم تجلیل از دوچرخهسوار حامی محیط زیست در بوشهر اظهار داشت: کشور ما بدلیل تنوع زیستی بالا، غنی و متنوع در تمام مناطق علیالخصوص مناطقی که این دوچرخهسوار دوستدار محیط زیست، رکابزده و عکاسی کرده است میتواند بیش از پیش به علاقهمندان محیط زیست در کل جهان معرفی شود.
حسین دلشب افزود: روغنچی به عنوان سفیر فرهنگی علاقهمند به کشور ایران و محیط زیست میتواند در سایه سازمان مردم نهادی که در آن فعالیت میکند به دیگران با نفوذ کلام و شیوه تبلیغی خاص خود به نحو شایستهای اطلاعرسانی کند.
وی ادامه داد: وی میتواند در راه آموزش کاربردیتر و حرفهایتر به علاقهمندان مسائل محیط زیست بکوشد و به مسئولین، متولیان و کسانی که مسائل محیط زیست و توسعهای را بصورت پروژهای و بخشی نگاه میکنند نشان دهد که بحث محیط زیست یک بحث ملی و جهانی است که هرگونه تخریب محلی و منطقهای میتواند بر کشورهای همسایه (مانند ریزگردها و گازهای گلخانهای ) اثر سوء بگذارد.
دلشب با اشاره به اینکه استان بوشهر دارای تنوع بینظیری از گونههای دریایی، ساحلی، خشکی، دشتی، کوهستانی و جنگلی است که با توجه به مساحت کم، این تنوع بصورت چشمگیری بالا بوده و دارای ارزشهای گونهای آندرومیک یا بومی است، گفت: خلیج فارس بدلیل تنوع گونهای خصوصا شیلاتی و اهمیت گردشگری آن، دروازه تجارت خارجی ایران است و منابع عظیم نفت و گاز به عنوان یکی از کانونهای اصلی امنیت غذایی کشور ما محسوب میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تاکید کرد: بر همگان لازم است به محیط زیست به عنوان یک وظیفه ملی و بطور فرابخش نگاه شود و انجام حرکتهای با ارزشی مانند تلاش و حرکت ایرج روغنچی شایسته تقدیر است./ فارس