گزارش تصویری هادی انصاری
تصاویر دیدنی عکاس دشتستانی از جزیره نخیلو بهشت پرندگان

سطح جزیره پوشیده شده از گیاهان شور پسند ودر فصل بهار گلهای زیبایی در جزیره میروید که صحنه های زیبایی همراه با ورود پرندگان به جزیره فراهم می آورد.
بوشهر24: هادی انصاری اصالتا دشتستانی است و عکاسی را به صورت تخصصی از 4 سال پیش آغاز کرده است، عکاسی را به صورت تجربی نزد عکاسان مطرح کشوری آموزش دیده و به واسطه حضورش در جزیره زیبای قشم تصاویر زیبا و کم نظیری از حیات وحش این جزیره به ثبت رسانده است.
تخصص وی در شکار لحظه های دیدنی از زندگی پرندگان است و به همین مناسبت در جشنواره محیط زیست در آموزه های رضوی مقام نخست را کسب نموده است.
گزارش تصویری زیر حاصل 3 روز حضور این عکاس گمنام در جزیره نخیلو بهشت پرندگان ایران است.
آشنایی با نخیلو:
نخیلو جزیره ای خالی از سکنه ،مثلث شکل به مساحت 32 هکتار وبا ارتفاع 1.5متر از سطح دریا واقع در بخش بردخون می باشد.
فاصله این جزیره از جزیره اک الکرم 4مایل دریایی،ازجزیره تهمادون1.5مایل دریایی و فاصله آن تا راس مل گنزه که نزدیکترین ساحل قابل دسترسی به جزیره است 5.7 مایل دریایی می باشد.
بسترجزیره پوشیده شده از ماسته های دریایی که با بقایای صدف ومرجان مخلوط گردیده وبستر مناسبی را برای تخم گذاری پرندگان دریایی بوجود آورده است.سطح جزیره پوشیده شده از گیاهان شور پسند ودر فصل بهار گلهای زیبایی در جزیره میروید که صحنه های زیبایی همراه با ورود پرندگان به جزیره فراهم می آورد.
طلوع آفتاب در نخیلو
نخیلو به سبب خالی از سکنه بودن ونبود دشمن طبیعی محیط بسیار ایده آلی را برای زادآوری پرندگان دریایی تابستان گذران بوجود آورده است.پرستوی دریایی کاکلی کوچک وبزرگ،پرستوی دریایی پشت تیره،سلیم خرچنگ خور از بیشترین تعداد در جزیره برخوردارند و نخیلو را برای تولید مثل انتخاب می کنند.
پرستوهای دریایی کاکلی را میتوان در کلونی های بزرگ در تمام نقاط جزیره مشاهده کرد.
پرستوی دریایی کاکلی کوچک
پرستوی دریایی کاکلی بزرگ
کلونی پرستوهای دریایی
پرستوهای دریایی پشت تیره از دیگر ساکنان این جزیره هستند که به تعداد بسیار زیاد در تمامی نقاط جزیره قابل مشاهده هستند.این پرندگان تشکیل کلونی نمیدهند وهر جفت به صورت مجزا اقدام به لانه سازی میکند.
سلیم های خرچنگ خور نیز از دیگرساکنان این جزیره هستند که در دسته های چند ده تایی تشکیل کلونی داده وبا حفر گودالی به عمق نیم تا یک ونیم متر اقدام به لانه سازی میکنند.
اگرت ساحلی هم از ساکنان آشنای این جزیره است.اگرتها هم هرساله بهار به این جزیره مهاجرت کرده وتمام فصل تولید مثل را درآنجا سپری میکنند.
جوجه اگرتهای بازیگوش در حال فرار از لانه
لاکپشت پوزه عقابی نیز از گونه های ارزشمند این جزیره است که هر ساله برای تخمگذاری به این جزیره مراجعت میکند.
این جزیره تحت حفاظت محیط زیست استان بوشهر بوده وبا زحمات محیطبانان و مردم بومی منطقه توانسته است به مامنی امن برای تولید مثل این حیوانات تبدیل شود.